​Какво представлява сертифицираното оборудване?

Рециклираното оборудване са използвани машини, които се продават след привеждането им в актуално състояние от производителя на машината.

В рециклирането на CTP-тата са включени дейностите по обновяване на основните части, модерна система за комуникация по последните стандарти и гаранция от производител.

Извършването на тези дейности превръща закупуването на рециклиран термален експонатор в златната средамежду нова машина и машина втора употреба. 

Изборът на рециклирано от производителя оборудване е един оптимален вариант за набавяне на висококачествена машина за печат или предпечат поради редица причини:

 • различно е от оборудването “на старо”, защото машините са инспектирани от опитни специалисти, основните им части са подменени, благодарение на което отпада рискът от закупуване на зле поддържана машина с неясна сервизна история или неизправни части;

 • цената е изключително привлекателна в сравнение с нова инвестиция, а състоянието на машината отговаря на най-високите стандарти за качество, за да стане дългосрочен елемент от един добре работещ процес;

 • ако все още не разполагате със собствено CTP или искате да имате CTP по друга технология, която да въведете в производството си, рециклираните машини са един разумен начин да направите това;

 • на сайта ще намерите богат избор от предложения за рециклирани машини за печат и предпечат сред които термални експонатори за флексо клишета, термални експонатори за офсетови пластини, и дигитални печатни машини;

 • при закупуване на рециклиран термален експонатор за офсет или флексо от ГЕД можете да се възползвате и от предложения в комбинация с печатни форми и материали.

Вижте предложенията за рециклирано оборудване от ГЕД, за да направите най-подходящия избор за вашата печатница!


Вижте предложенията за рециклирано оборудване от ГЕД, за да направите най-подходящия избор за вашата печатница!

Рециклирано оборудване за предпечат
Рециклирано оборудване за печат

​Какво представлява употребяването оборудване

Използвани машини, за които ще намерите оферти на сайта, идват от наши клиенти или от клиенти на нашите доставчици в други държави, които най-често са решили да обновят машинния си парк с по-ново или по-висок клас оборудване, поради което искат да се разделят с досегашните си машини.  

Всички оферти за употребявано оборудване са от марките на нашите утвърдени международни доставчици. Голяма част от тези машини клиентите са закупили нови от ГЕД. Тяхната сервизна поддръжка по време на употребата им позволява проследяването на състоянието и експлоатацията им. 

Ще намерите и предложения за демо оборудване, което е било използвано единствено за демонстрации на машината, без експлоатация в реална производствена среда. Едно от предимствата на тези машини са малкото часове на използване, поради което и нивото на амортизация е много ниско. 

Ако вие търсите да допълните печатното си производство с оборудване за предпечат и печат, но чисто нова машина за момента не е вариант за вас, разгледайте предложенията за употребявано оборудване от ГЕД, които:

 • са с проверена история и актуално състояние;

 • идват на атрактивни цени без нужда от голяма инвестиция;

 • носят марката на доказан производител на висококачествено оборудване;

 • имат зад гърба си провеждана редовна и професионална профилактика от опитни инженери.

Разгледайте предложенията за употребявано и демо оборудване за печат и предпечат от ГЕД, за да откриете най-подходящото за нуждите на своето производство!

Употребявано оборудване за предпечат
Употребявано оборудване за печат

​Какво представлява софтуерът, който ще намерите на сайта?

На сайта ще намерите предложения за предварително притежавани софтуери и неизползвани софтуери на по-ранна версия. 

Част от предложенията идват от наши клиенти, които най-често са закупили по-обхватен софтуер и искат да досегашното си решение. Освен такива, в ГЕД имаме налични лицензи на софтуери на по-ранни версии.

Закупуването на използван или неизползван софтуер на по-стара версия от ГЕД идва с редица предимства:

 • по-ниска цена спрямо изцяло нов софтуер;

 • по-нисък финансов риск при първоначална инвестиция;

 • професионална инсталация, която позволява работата да започне много бързо;

 • спазване на всички права и изисквания при продажбата и лицензирането на софтуерите.

Разгледайте възможностите за покупка на софтуер на ниски цени!

Към софтуер