Какво представлява сертифицираното оборудване

Рециклираното или сертифицирано оборудване са използвани машини, които се продават след привеждането им в актуално състояние от производителя на машината в тяхната фабрика на изключително привлекателна цена

В сертифицирането на CTP-тата са включени дейностите по обновяване на основните части, модерна система за комуникация по последните стандарти, гаранция от производител. Извършването на тези дейности превръща закупуването на сертифициран  термален експонатор в златната среда между нова машина или машина втора употреба. 

Изборът на сертифицирано от производителя оборудване е един оптимален вариант за набавяне на висококачествена машина за печат или предпечат поради редица причини:

 • различно е от оборудването “на старо”, защото машините са инспектирани от опитни специалисти, основните им части са подменени, благодарение на което отпада рискът от закупуване на зле поддържана машина с неясна сервизна история или неизправни части;
 • цената е изключително привлекателна в сравнение с нова инвестиция, а състоянието на машината отговаря на най-високите стандарти за качество, за да стане дългосрочен елемент от един добре работещ процес;
 • ако все още не разполагате със собствено CTP или искате да имате CTP по друга технология, която да въведете в производството си, сертифицираните машини са един разумен начин да направите това;
 • на сайта ще намерите богат избор от предложения за сертифицирани машини за печат и предпечат, сред които термални експонатори за флексо клишета, термални експонатори за офсетови пластини, което ще ви даде много нужни данни, за да направите своя избор;
 • при закупуване на сертифициран термален експонатор за офсет или флексо от ГЕД съществуват възможности за комбинация с консумативи от компанията. 

Вижте предложенията за сертифицирано оборудване от ГЕД, за да направите най-подходящия избор за вашата печатница!

Рециклирано оборудване за предпечат

Какво е употребяваното оборудване, което можете да закупите от ГЕД

Употребявани машини, за които ще намерите оферти на сайта, идват от наши клиенти, които например са решили да обновят машинния си парк с по-ново или по-висок клас оборудване, поради което се разделят с досегашните си машини. 

Всички оферти за употребявано оборудване са от марките на нашите утвърдени международни доставчици. Голяма част от тези машини клиентите са закупили нови от ГЕД. Тяхната сервизна поддръжка по време на употребата им позволява проследяването на състоянието и експлоатацията им. 

Ще намерите и предложения за демо оборудване, което е било използвано единствено за демонстрации на машината, без експлоатация в реална производствена среда. Едно от предимствата на тези машини са малкото часове на използване, поради което и нивото на амортизация е много ниско. 

Ако вие търсите да допълните печатното си производство с оборудване за предпечат и печат, но чисто нова машина за момента не е вариант за вас, разгледайте предложенията за употребявано оборудване от ГЕД, които:

 • имат високо качество, благодарение на което е възможна дългосрочната им експлоатация след закупуване; 
 • идват на атрактивни цени, съобразени с историята им и актуалното им състояние;
 • носят марката на доказан производител на висококачествено оборудване - доставчик на ГЕД;
 • имат зад гърба си провеждана редовна и професионална профилактика от опитни инженери.

Разгледайте предложенията за употребявано и демо оборудване за печат и предпечат от ГЕД, за да откриете най-подходящото за нуждите на своето производство!

Употребявано оборудване за печат

Какво представлява софтуерът, който ще намерите на сайта

На сайта ще намерите предложения за предварително притежавани софтуери и неизползвани софтуери на по-ранна версия на атрактивни цени. 

Част от предложенията идват от наши клиенти, които например са закупили по-обхватен софтуер, поради което са решили да се разделят с предишния. Освен такива, в ГЕД имаме налични лицензи на по-ранни версии на някои софтуери, от които можете да се възползвате, ако прецените, че нямате нужда от най-актуалната версия.

Закупуването на предварително притежаван софтуер или неизползван софтуер на по-ранна версия от ГЕД идва с редица предимства:

 • по-ниска цена спрямо изцяло нов софтуер;
 • по-нисък финансов риск при първоначална инвестиция;
 • професионална инсталация, която позволява работата да започне много бързо;
 • спазване на всички права и изисквания при продажбата и лицензирането на софтуерите.

Разгледайте възможностите за покупка на предварително притежаван лицензиран софтуер или неизползван софтуер на по-ранна версия на по-достъпна цена и ни попитайте за историята му и възможностите за неговата професионална инсталация!

Към софтуер